Jump to content

intrygujący sen - prośba o interpretację :)

yachiru12

Recommended Posts

Witam.

Dzisiejszej nocy śnił mi się sen, który wyjątkowo mnie intrygował. I bardzo bym chciała i prosiła i interpretację tego snu! :)

Mianowicie - siedzę ze swoimi kolegą załóżmy X, z którym mam dzisiaj jechać do kina, w pokoju, przy komputerze inny kolega, ale on na nas dosłownie nie zwraca uwagi. Zsiedliśmy z łóżka na podłogę. Nagle ten kolega X kładzie mnie na plecach, siada na mnie i zaczyna całować. Chcę zauważyć, że mam chłopaka, który bynajmniej nie jest ten kolega X. I te pocałunki naprawdę mi się podobały! Zaczął mnie rozbierać i mimo, iż to mi się podobało, nie pozwoliłam mu na nic więcej jak pocałunki. W pewnym momencie chwycił mnie za ręce, siłował się ze mną, "rozłożył na łopatki" jak to się mówi :P i spojrzałam mu w twarz, a tam... zamarłam! Twarz mojego chłopaka! Mimo, że cały czas był tył kolegą X, widziałam twarz kolegi X i doskonale wiedziałam, że to jest właśnie ten kolega X!

Co znaczył ten sen?

Bardzo proszę o interpretację, bo jak żaden inny, naprawdę mnie zaintrygował.

Pozdrawiam

Guest cyganicha

Witaj, twój sen ma niezwykle krótkie a jakże prawdziwe przesłanie.Moim zdaniem jest w realu jakiś kolega, który się Tobie podoba i intryguje Ciebie. Pomimo,że masz chłopaka myslisz o innym.Sen jest upomnieniem byś postępowała uczciwie.Masz chłopaka, więc graj w otwarte karty i bądź uczciwa.Jesteś w związku ale do dojrzałości i partnerstw z Twojej strony jeszcze trochę jakby brakowało. Powodzenia i mądrości życzę :)