Skocz do zawartości

eksmisja z mieszkania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

proszę o interpretację snu:

widziałam kilkunastu ludzi idących do mojego mieszkania , każdy zabierał z niego wszystko tzn. meble, ubrania, rzeczy ogólnego użytku, Jak już wszystko wynieśli na korytarzu na schodach leżała moja torebka którą zabrałam spośród kilku innych rzeczy pozostawionych...gdy zabierałam torebke jakis sąsiad ( nieznany) otworzył drzwi i coś do mnie mówił. Wszystko obserwowałam z boku ( bo do mieszkania wracałam razem z moją siostrą )....i nie widziałam ani syna ani jego żony ani wnuczka...którzy ze mną mieszkali...( od miesiąca mieszkają już na swoim)...bułam zdenerwowana...paliłam papierosa czekając aż wszystko sie zakończy

Napisano

dziękuję - ale to musi być jeszcze coś innego . Powiem szczerze, że jest to mój pierwszy sen od kilkunastu lat. Uważam, że mnie to akurat nie dotyczy...nie odczuwam pustki, nie jestem uszczypliwa...nie cierpię.... wręcz przeciwnie ciesze się , że wychowałam synów na zaradnych, samodzielnych i odpowiedzialnych ludzi. Zawsze mam uśmiech na twarzy ...codziennie dobry humor a i żarty też nadal mi się trzymają.

Napisano

już lepiej...ale ciągle czegoś mi jeszcze w interpretacji brakuje ciągle zastanawiam się co ma wspólnego eksmisja z mieszkania z moim obecnym życiem. Może to sygnał aby sprzedać mieszkanie i kupić domek z dala od zgiełku miejskiego gdzieś na uboczu gdzie cisza i spokój...pomyślę o tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...