macieq44 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Witam ostatnio śniło mi się, że byłem w kinie. siedziałem na samym końcu sali, a na środku sali siedziała moja przyjaciółka. przed nią jedno miejsce w prawo, siedział chłopak, w którym jestem zauroczony, a obok niego po prawej stronie siedziała dziewczyna. sala kinowa była prawie pełna. moja przyjaciółka, ta dziewczyna i chłopak, który mi się podoba się znają. ja nie znam tylko tego chłopaka, bo się wstydzę, a do tego moja przyjaciółka znając go radzi mi żebym go nie poznawał, ponieważ jak go poznam, a on dowie się o mnie to mogę jeszcze bardziej cierpieć niż teraz go nie znając. moja przyjaciółka się we mnie zakochała i jest STRASZNIE o niego zazdrosna - taka mała dygresja, która może się przydać w interpretacji snu. czasami mam wrażenie, że ona nie chce żebym go poznał, bo 'co by było gdybym naprawdę miał u niego jakieś szanse'... dobra wracając do snu... to jak oni tam siedzieli, to obok mojej przyjaciółki na prawo, a na wprost tego chłopaka, było wolne miejsce. moja przyjaciółka odwróciła się do mnie i z uśmiechem na twarzy mnie zawołała, żebym obok niej usiadł. ja wiedząc, że ona jest o tego chłopaka masakrycznie zazdrosna, nie zrobiłem tego, a bardzo tego pragnąłem. rozpłakałem się na sali i wyszedłem przed zakończeniem się seansu. z sali kinowej poszedłem do łazienki i tam kontynuowałem swój płacz. po jakimś czasie do łazienki wszedł ten chłopak. ja to widząc przestałem płakać... no i na tym skończył się mój sen... bardzo prosiłbym o interpretacje mojego snu... to już któryś raz kiedy śni mi się, że jestem w kinie a ten chłopak też... z góry dziękuję! pozdrawiam PS bardzo często mam sen o opuszczonym domu, w którym są jakieś upiory, które zabijają ludzi jacy do niego wejdą. ja przed nimi uciekam i zawsze udaje mi się, jako jedynemu, przeżyć. ten dom ma wąskie korytarze, dużo pokoi, jest drewniany, taki stary... a wszędzie w nim panuje półmrok, albo jest ciemno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Maćku, taki sen może oznaczać, że nie umiesz podjąć decyzji, ponieważ nie możesz do końca zorientować się w istniejącej sytuacji, być może otrzymujesz jakieś sprzeczne sygnały z otoczenia co powoduje że czujesz się bezradny. Nie powinieneś biernie czekać na rozwój wydarzeń, a raczej zdecydować się czego Ty chcesz i wziąć wreszcie sprawy w swoje ręce. Pamiętam Twój sen o kinie, który opisałeś kilka miesięcy temu, i podejrzewam, że znaczenie było podobne - jeśli opuszczasz kino przed końcem seansu oznacza to, że jesteś niezdecydowany, i całkiem niewykluczone, że koś świadomie próbuje wprowadzić Cię w błąd. Moja rada - powinieneś baczniej przyjrzeć się osobą ze swojego otoczenia i zweryfikować kto tak na prawdę jest Twoim przyjacielem. Czy rozmawiałeś już z tym chłopakiem, który Ci się podoba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts