maciek123 Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Śniło mi się, że jestem w moim mieszkaniu z kimś tylko właśnie nie wiem z kim, coś się stało. Od teraz wszystko juz pamiętam, więc chciałem zeby nm Bóg pomógł, ale nikt mi nie wierzył ze coś mozna zrobić więc na głos powiedziałem Boże pomóż, a wtedy niebo zrobiło się bardziej niebieskie, wszyscy się zdziwili al powiedzieli ze to przypadek, więc znowu powtórzyłem te słowa i znowu niebo zrobiło sie jeszcze bardziej niebieskie, ktos powiedział ze to nie ma sensu I wtedy powiedziałem modlitwe: "Ojcze Nasz" i z nieba tak jakby wylała się niebieska mazia, popatrzałem przez okno i widziałem jak ulice zalewa to coś co było niebieskie- leciało z nieba. wyszedłem na korytarz i usłyszałem: "Dziękuje Ci Panie Boże"- czy jakoś tak , potem weszłem do mieszkania i usłyszałem jak ktos rozmawia przez telefon i coś mówi chyba do Boga. potem popatrzałem przez okno i nagle zobaczyłem boisko szkolne( co jest normalnie niemożliwe bo to boisko zasłania mi szkoła) z wyrwaną ziemia do góry, ale takie coś to mi sie od dawna śni. Potem wyszedłem na klatkę schodową i przyszedł jakiś mężczyzna i powiedział że się coś udało i wręczył mi paczkę, odwróciłem ją i to były piersi z kurczaka- takie jak w sklepie.Opakowanie było koloru czerwonego. Tyle pamietam, ale po tym śnie cuje jakby mi " kamień spadł z serca" i coś bardziej wierze Moze ktos wie co dokładnie oznacza ten sen ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Spełniły się, albo zaczęły się spełniać Twoje wielkie marzenia. A jeśli jest coś, co dopiero planujesz - podoba Ci się to, chociaż inni są zbyt sceptycznie nastawieni to Twych działań. Wydaje im się to bujaniem w obłokach, ale nie poddawaj się. Trwaj w swoim postanowieniu, ono jest dobre i okoliczności pomogą Ci je urzeczywistnić. Pomoże Ci ktoś prawdopodobnie, jakaś osoba, która ma te same plany i popiera Twój pomysł. Jeśli jest taka w Twoim otoczeniu - wysłuchaj co ma do powiedzenia. Mam wrażenie, czytając co dostałeś w paczce - że chodzi o związek partnerski A jeśli jak na razie nie - możliwe, że na końcu czeka Cię poznanie kogoś. Dodam, że jestem skłonna przedyskutować tu możliwość snu proroczego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek123 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 Dzięki! Przyda się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts