kasiunia87w Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 śniło mi się że odbierałam poród mojej siostry (a ona nawet nie jest w ciąży) dziecko było bardzo duże a moja siostra w ogóle nie odczuła tego chodziła po mieszkaniu zaraz jak urodziła ja zajmowałam się tym dzieckiem dziwne było to że dziecko-noworodek miał duże genitalia Później wybiegłam z domu i płakałam że moja siostra ma dziecko które ja chciałabym miec a ja nawet nie mam chłopaka a później śniło mi się że wracałam do dojmu pomyliłam autobus i musiałam iśc prawie 20 km pieszo co może oznaczac mój sen ?? baedzo prosze o interpretacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiunia87w Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 czy naprawdę nikt nie potrafi przetłumaczyc mojego snu?? bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 czy naprawdę nikt nie potrafi przetłumaczyc mojego snu?? Potrafi, ale ostatnio była awaria forum i użytkownikom jakoś brakowało ku temu możliwości. Bierzesz czynny udział w sukcesach swojej siostry, odmianie jej życia, jej nowych pomysłach. Całkiem możliwe, że zazdrościsz jej kontaktów erotycznych (no, chłopaka właśnie...), których bardzo pragniesz. Fragment z autobusem oznacza, że trafiłaś na towarzystwo, które niezbyt do Ciebie pasuje, po za tym w przeciwieństwie do nich do wszystkiego dochodzisz drogą, która w Twoim mniemamiu jest długa i męcząca, na rezultaty czekasz sporo czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiunia87w Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 z tym że pomagam siostrze w sukcesach i nowych pomysłach niestety nie mogę się zgodzic Siostra już ponad rok temu wyprowadziła się z domu i nie mam wpływu na jej życie co do towarzystwa to też raczej nie bo od dawna obracam się w tym samym towarzystwie a może coś inego znaczy mój sen?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts