fikatandiero Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Witam ostatnio w ciągu 2 dni śni mi się ten sam sen- chodzi o dwa koty, jeden z nich jest cały czarny, po chwili pojawia się drugi rudy w brązowe paski, podchodzi do czarnego i zaczyna rozdrapywać mu cały bok aż do kości, nie pamiętam czy widać krew ale wydaje mi się że tak. Obydwa koty miałczą jak opętane i nie zwracają uwagi na moje krzyki typu nie róbcie tego itd. pomieszczenie w którym się znajdujemy jest czarne, jakby nie miało ścian, podłoga ciemna wydaje mi się że jest obłożona w kafelkach. proszę o interpretacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 fikadandiero, ten sen ukazuje jakiś ostry konflikt pomiędzy osobą bardzo Ci bliską (partner?) a czarnym kotem - czyli osobą z Twojego (Waszego) otoczenia, która tylko udaje sympatię, podczas gdy w rzeczywistości jest perfidna i dwulicowa. Być może ten konflikt w jakiś sposób odnosi się do Ciebie, jednak nie jesteś w niego bezpośrednio zamieszana - obserwujesz wszystko z boku i najwyraźniej masz juz dosyć tej całej sytuacji. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts