anika2103 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Witam. Dzisiaj miałam bardzo dziwny sen. Śniło mi się, że byłam w ciemnym ale ładnie urządzonym pokoju z jakimś mężczyzną. Znałam go, to był chyba mój chłopak. Przynajmniej tak mi się wtedy wydawało. Był wieczór, położyliśmy się do łóżka i zaczynało się wszystko tak dziać, jakbyśmy mieli się kochać. Jednak gdy się na mnie położył zaczął mnie drapać po udach... Tak do krwi... Błagałam go,żeby przestał i wtedy powiedział, że on zedrze ze mnie całą skórę- w taki sposób zabija... Próbowałam się uwolnić ale był za silny... i tak mnie drapał a ja się zwijałam z bólu... i w końcu się obudziłam... Dodam tylko, że to nie była jakaś migawka z filmu, czy coś takiego... horrorów nie oglądam, thrillerów też unikam... Nie mam pojęcia co to wszystko może znaczyć... Bardzo proszę o jakąś interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Witaj ten sen może mówić,o tym,że chyba oceniasz ludzi po wyglądzie nie zdążysz ich dobrze poznać i się często zawodzisz. Możliwe,że próbują wtedy dowiedzieć się wszystkiego o tobie,wyciągnąć od ciebie jakieś informacje,zmusić cię do czego i wtedy widzisz to co ukrywali i jacy byli naprawdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts