oliwkaaa1 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 2 miesiące temu zerwałam z chłopakiem,byliśmy 3 latarazem, odeszłam od niego, mieszkaliśmy razem niecałe 3 miesiące. Kocham go nadal,byłam u niego,by wrócił do mnie,ale nie chce, wydaje mi się,że ze względów finnansowych.Odeszłam,bo zostałam bez pracy i głupio mi było,a wsydziłam sie mu to powiedzieć.Mam teraz myśli samobójcze, w dodatku przeszłam anoreksje i bulimię. Śniło mi się, że miałam wziąść z nim ślub. Wieczorem w przeddzień ślubu poszliśmy na spacer na polne drogi (często tak chodziliśmy razem) rozmawialiśmy jacy będziemy szczęśliwi, leciało nad nami stado bocianów, ja powiedziałam,ze jeszcze nie chcę mieć dzieci- on również był tego zdania. Potem szykowałam się do ślubu, miałam już ubraną białą suknię, przeglądnęłam się w lustrze strarej szafy, którą kiedyś miałam w pokoju,malowałam się, cieszyłam się bardzo. Nagle przyszedł on i powiedziała,że odwołuje ślub nie wie czego. Powiedziałam,ze niech sam pojdzie do księdza.I poszedł,ja się obudziłam. Tydzień wcześniej też mi się śnił z nim własny ślub. Marzę o tym byśmy zostali małżeństwem. Proszę o interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzio_r Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Wydaje mi się, że tutaj nie ma co interpretować. To zwyczajnie twoje marzenie, które ma szanse na spełnienie we śnie, a w rzeczywistości, na chwilę obecną, nie bardzo. Może gdybyś mu wyjaśniła dlaczego od niego odeszłaś przemyślałby całą sprawę. Kto wie, może to marzenie w końcu miało by szansę się spełnić? Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Przede wszystkim jeśli wstydziłaś się mu powiedzieć o utracie pracy, to poważny problem widzę w Waszych relacjach. Proponuję najpierw zając się uzdrowieniem stosunków pomiędzy Wami, a dopiero później pomyśleć realnie o ślubie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliwkaaa1 Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 Dziękuję, tylko trzeba wierzyć w marzenia, bo one nadaja sens naszemu życiu i się spełniają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts