katherina84 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Witam znow mialam dziwaczny sen. Mieszkalam w jakims starym domu z mężem, mąż gdzies wyjechał, zostawił mnie samą, przez cały sen miałam poczucie wielkiego osamotnienia. Potem przyjechały do mnie kuzynki męża, 3 kobiety, czułam, że mi zagrażają, że mnie obgaduja, czułam dalej tą samotność i wyjechałam do rodzinnego domu to jednak nie dało mi spokoju. Mój ojciec dziwnie sie zachowywał tak jakby mi też źle życzył, miał jakieś tajemnice, a mój pokój był na klucz i jak weszłam to był cały obdrapany i zabity deskami ale, nie okna, ale sufit i ściany (były to biały deski), wróciłam do tego starego domu z pierwszego aktu snu i już nie było tych kuzynek za to był pies, chyba mojego męża (męża w tym śnie w ogóle nie było), byl tu rudy jamnik , wściekły i chciał mnie pogryźć, uciekałam od niego. Weszłam jakby do toalety , było pełno kabin i wszędzie półotwarte drzwi wiedziałam, że on się tam czai aby mnie zaatakować, no i rzeczywiscie skoczył mi do gardła, zaczelam z nim walczyć, chwyciłam go za szyje i zaczelam dusić, zaczol już umierać, ale , że kocham zwierzeta czułam sie podle to rannnego wrzuciłam w jakąś klatke i postanowiłam zawiezc do lekarza. Na tym sie skonczył ten dziwaczny sen. Bardzo prosze o interpetacje, dziekuje i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Witam Sen ten pokazuje Twój strach dotyczący osamotnienia oraz tego,że cenisz sobie rodzinny spokój. Boisz się pewnej sytuacji,która ma nadejść i wiesz jaką reakcję ona wywoła - właśnie tą ze snu. Zostaniesz z tym sama,bo mąż może tego nie zauważyć,że coś się zmieniło. Gryzący pies to oznaka problemu,jaki na Ciebie czeka - tak jak w tym domu. Ucieczka oznacza Twoją nie moc i strach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts