Shoni Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 W śnie byłem ja, brat, tata i jakiś murzyn najwidoczniej znaliśmy się chociaż nigdy nie miałem takiego kolegi xD braliśmy łopaty, grabie narzędzia jakieś i szliśmy do jakby piwnicy pewnie coś majsterkować, były tam ubikacje robiło się ciemno i słyszeliśmy wilka, siedzieliśmy cicho baliśmy się, mieliśmy nadzieje, że pójdzie, ale przylazł do nas. czułem, że nie jest to zwykłe prymitywne zwierzęcie.. następnie zaatakował nas, a murzyn wyskoczył do niego z piłką futbolową O_o przepychali się turlali aż w końcu wilk uciekł... nie mam pojęcia o co chodziło !! proszę pomócie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxzaba94xxy Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Hah! Nezly sen xD Ne wim jak ci pomoc... Ogolnie: Przyjaznic sie z murzynem moze oznaczac pojednanie z przeciwnikiem Wycie wilka - ostrzeżenie przed niesumienną konkurencją Być obiektem napaści wilka - ktoś z kręgu znajomych przysporzy ci trudności w ważnej dla ciebie sprawie. Zabawa piłką : twój los odwróci się na lepsze A co do ubikacji... zwykła latryna: należy strzec się złych przyjaciół nowoczesny klozet: trzeba brać pod uwagę nieprzyjemności. ciemna noc - zbliżają się smutne i ciężkie czasy Nocna praca - twoja pracowitość zostanie nagrodzona. Czyli ja bym pomyslala ze... Pogodzisz sie z wrogiem ale mozesz miec pewne problemy z przyjaciolmi i trudne chwile w zyciu ale jesli bedziesz walczyl do konca to twoj los moze sie odmienic... :chytry_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Shoni, ja ten sen widzę tak: Jesteś typem osoby, która nie potrafi wcielać w czyn swoich zamiarów, jesteś niekonsekwentny czym sam przysparzasz sobie trudów - konkurencja nie śpi, inni dostrzegają Twój słomiany zapał i nie omieszkają tego wykorzystać na swoją korzyść. Aby się przed tym uchronić musisz solidnie zabrać się do pracy, obmyślić strategię działania, wtedy zapewne się uda, tak jak i we śnie wilk został pokonany. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts