Skocz do zawartości

Poród, czarnoskóre dziecko, las, zamknięta droga, błądzenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka dni temu śniłam o tym, że byłam ciąży i urodziłam czarnoskóre dziecko. Z początku nie chciałam do niego podejść, bo nie wierzyłam,że to moje ale później sprawdziłam się w roli matki. Był to dziwny sen,bo okazało się,że opiekunem dziecka "ojczymem" był mój brat.

Tej samej nocy również przyśnił mi się sen o błądzeniu w lesie, wiem że jechałam wcześniej samochodem, później jakoś odbiłam do lasu i zaczęłam błądzić. Wiem,że kierowałam się drogą przy lesie,pod górę, później się cofałam i trafiłam na domek w lesie, gdzie mieszkał mój drugi brat. Było dość ponuro, ale chwilami tajemniczo i ładnie.

Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Napisano

Pierwszy sen, jest zapowiedzią nadchodzących korzyści po długich i zawiłych wysiłkach (przejściach).

Ciaza, symbolizuje nadchodzące zmiany Twojej pozycji w całym Twoim otoczeniu (życiu).

Ciaza zakończona porodem, świadczy o zadowoleniu, zrównoważeniu emocjonalnym i oczekiwanej poprawie (m.in zdrowia).

Drugi sen,

Las i droga, odzwierciedlają chęć "odcięcia" się na chwile od wszystkiego, poprzez te potrzebę rozważysz trudności o podłożu psychologiczno-emocjonalnym.

Również potwierdza iż Twoja nadzieja i dobra wola miały sens ponieważ niebawem staną się rzeczywiste.

Dom i brat - Twoja zaleta jest zmysł obserwacji dzięki któremu potrafisz znajdywać twórcze sposoby i rozwiązania.

Dla ułatwienia, czas pozostawić już za sobą wszelkie, ciężkie emocjonalnie doświadczenia z przeszłości i zacząć się lepiej skupiać na teraźniejszych priorytetach.

PS: Twoi bracia, ogrywają cenna role we snach i poza nimi.

<3

Napisano (edytowane)

Dziękuję za odpowiedź :) Interpretacja pokrywa się z rzeczywistością.

Ale zastanawiam się czy to, że te dziecko ze snu było czarnoskóre ma jakieś znaczenie?

Pozdrawiam

Edytowane przez iwonawokal
dopisanie zdania
Napisano

Ja tez dziękuję za odpowiedz :) <3

Również się zastanawiałam czy dopytać co się działo (we śnie) u brata w domu w lesie, gdyż to tez mogłoby być interesujące dla Pani jak i całości interpretacji.

Ciemnoskóre dziecko, sugeruje Pani większa dyskrecje jeżeli chodzi o dzielenie się z innymi sprawami osobistymi jak i zapowiada wiele nadchodzących, pozytywnych niespodzianek w Pani życiu społecznym. Lepiej się zastanowić co i komu się mówi gdyż niektórzy mogą to odebrać inaczej a następnie obrócić na Pani nie korzyść.

Relacje z braćmi są OK? - oczywiście nie musi Pani na to odpowiadać a jeżeli byłaby taka chęć lub potrzeba to może Pani napisać w prywatnej wiadomości.

Napisano

Mogę napisać i tak jestem anonimowa :)

Relacje z braćmi - ze starszym ok, to on przyśnił mi się w lesie Mieszkał sam,trochę jak pustelnik. Chciałam go odwiedzić w jego "pustelniczej chatce",ale był pewien problem z dostaniem się do niej.

To się pewnie przyda - brat był pewien czas w delegacji za granicą i wrócił na urlop,pewnie dla tego coś mi się z nim przyśniło. Często mi pomaga,ostatnio też mi pomógł w sprawie, która była dla mnie bardzo ważna.

Z młodszym mam pewien dystans, chociaż kiedyś trzymaliśmy się bardzo dobrze.

To chyba wszystko - pozdrawiam.