ilona1984 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Witam serdecznie. Dzisiejszej nocy miałam bardzo niepokojący sen. Sniło mi się, że spoglądałam w niebo. Była burza, niebo było zachmurzone - nagle dokładnie w miejscu gdzie patrzyłam zaczął pojawiać się Jezus. Ubrany był w kolorową szatę. Mówił coś do mnie w niezrozumiałym dla mnie języku. Co może oznaczać ten dziwny sen??? Dodam, że jeszcze nigdy w życiu nie miałam podobnego snu... Bardzo mnie to zaniepokoiło Edited February 17, 2009 by ilona1984 Błędny wpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Bog,Jezus czy anioly we snie,to symbole pocieszenia,nad Twoim niebem zebraly sie ciemne chmury,mozesz miec jakis problem,ale mimo wszystko znajdziesz z niego rozwiazanie,moze wlasnie dzieki pomocy z zewnatrz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Ilono, ja natomiast interpretowałabym ten sen w następujący sposób: owszem, tak jak wspomniała patsy, nadciągają jakieś ciemne chmury, wplączesz się w jakiś konflikt. Jezus w tym przypadku występować może jako jakiś Twój szef, przełożony, autorytet któremu podlegasz. Fakt iż przemawia do Ciebie w niezrozumiałym języku świadczy o tym, że między Tobą a tą osobą brakuje porozumienia, i prawdopodobnie właśnie ta niemożność znalezienia wspólnego języka jest powodem problemów. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts