Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sen- lejąca się krew z ręki,a ja w tej krwi maczam pioro i piszę list.Jeżeli to możliwe proszę o interpretacje.Z góry dzięki pozdrawiam.

Napisano

przydaloby sie wiecej szczegolow,np z powodu jakich okolicznosci miales rozcieta reke,jak sie czules i czy pamietasz do kogo pisales list?im wiecej danych,tym lepsze zinterpretowanie snu.

pozdr.

Napisano

Dzięki za zainteresownie się moim problemem.Sprobuję bardziej sprecyzować mój sen.Sen zaczął się od lejącej krwi z ręki następnie pojawia sie pióro w ręku i ta ręka prowadzi mnie w stronę otwartej rany-już krew się nie leje.Chcę cofnąć reke,bronię sie,ale nic z tego,maczam pióro w otwartej ranie/w tym momencie sie przeraziłem/ i piszę list do nieżyjącego taty.Obudziłem sie,"przetrawiłem"ten sen/musiałem to zrobić,bo jezeli nie,to następnego dnia nic bym nie pamiętał/ i znowu zasnąłem.W czasie snu ogolnie czułem się dobrze/po śnie również/za wyjątkiem tego chwilowego przerazenia

Napisano
Dzięki za zainteresownie się moim problemem.Sprobuję bardziej sprecyzować mój sen.Sen zaczął się od lejącej krwi z ręki następnie pojawia sie pióro w ręku i ta ręka prowadzi mnie w stronę otwartej rany-już krew się nie leje.Chcę cofnąć reke,bronię sie,ale nic z tego,maczam pióro w otwartej ranie/w tym momencie sie przeraziłem/ i piszę list do nieżyjącego taty.Obudziłem sie,"przetrawiłem"ten sen/musiałem to zrobić,bo jezeli nie,to następnego dnia nic bym nie pamiętał/ i znowu zasnąłem.W czasie snu ogolnie czułem się dobrze/po śnie również/za wyjątkiem tego chwilowego przerazenia

Wydaje mi sie,ze tesknisz za swoim tata,stad taki sen.Masz otwarta rane,tak jakbys cierpial z braku jego nieobecnosci.Krew to krewni,rodzina,chcialbys sie z nim skontaktowac,moze powiedziec cos,co nie zdazyles przed jego smiercia?Dlatego piszesz list piorem jakby umoczonym w Twojej krwi( w tym momencie w otwartej ranie juz jej tam nie ma).Czules sie dobrze we snie,bo podswiadomie czujesz wewnetrzna potrzebe pamietania o nim.Tak mi sie wydaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...