rafalm92 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Byłem Pawłem Mroczkiem z M Jak Miłość, i całowałem z Magdą w Oazie, opierając się o bar. Charakterystyczne było to, że ja się zblizylem do Magdy, a nie ona do mnie. Pocałunek był bardzo romantyczny, choć akutalnie wywiera na mnie działanie seksistowskie. Magda była uśmiechnięta, a sen głownie skupiał się na jej białych zębach i błyszczących ustach (własnie to połączeń po dziś dzień zostawia miły dla mnie ślad). W pubie było dosyć ciemno, choć pamiętam jakieś światło które wydostawało się z jednego punktu, gdzieś u góry. Głupi sen, prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 a co obecnie dzieje sie w Twoim zyciu emocjonalnym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalm92 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 pytanie retoryczne. mam na oku kilka dziewczyn, choc wcale nie jestem jakims szczeoglnym playboyem, i przyznam ze pierwszy raz mam taka sytuacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 rafalm92, we śnie jesteś zupełnie kimś innym - aktorem. Może to oznaczać, że na zewnątrz odgrywasz jakąś rolę, która nie do końca jest zgodna z Twoim wnętrzem - osobowością. Może tutaj chodzić o Twoje podejście do dziewczyn, czy nie jest tak, że próbując zaimponować otoczeniu zdarza Ci się zachowywać tak, jak w innej sytuacji byś się nie zachował? Chciałbyś się cieszyć większym uznaniem otoczenia, ale nie powinieneś w tym celu niczego udawać. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts