anique Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 garaże na osiedlu wojskowym,gdzie kiedyś mieszkałam, koło pewnej piekarni.jestem tam z siorą,która bawi się wiaderkiem,do którego wsypuje popiół (?!).obserwuję niebo,które się zaciąga.nagle pojawia się zawierucha,płonie trawa.dym i kurzawa zbliża się do mnie.chwytam siostrę i uciekamy przed tym,wokół pali się trawa nie umiem tego rozgryźć..proszę o interpretację lub pomoc w niej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 anique, sen prawdopodobnie odnosi się do Twojej przeszłości, o czymś świadczy dawne miejsce zamieszkania. Potwierdza to fakt obecności piekarni - symbolu który oznacza pewne wydarzenia z przeszłości, dzieciństwa, które w jakiś sposób wiążą się z Twoja obecna sytuacją. Siostra (podejrzewam iż młodsza) jest tutaj symbolem Ciebie kiedyś. Wiaderko - na pozór zwykła zabawka, jest symbolem Twojego wnętrza. Wsypywanie doń popiołu oznacza osiągnięcie dojrzałości za pośrednictwem jakiejś ciężkiej sytuacji. Płonąca trawa symbolizuje troski, które towarzyszyły Ci i kłopoty, przez które musiałaś przebrnąć. Musiałaś chyba dorosnąć stanowczo zbyt szybko. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anique Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 dziękuję bardzo trochę mnie zaskoczyło,bo jak wiadomo z pojedynczo sklejanych symboli wychodziło całkiem co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts