netka1201 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Ostatnio prawie codziennie śnią mi się podobne sny.W każdym z tych snów spotykam znajomych mi ludzi,moich najbliższych w najróżniejszych miejscach. I każde z nich zawsze wypowiada to samo zdanie:ładnie Ci w czerni,a ja odpowiadam zwyczajnie dziękuję. Zawsze śnią mi się pojedyncze osoby.Nie czuję wcale strachu,ot,jakby to była rzeczywistość. Wszyscy są bardzo mili,a jednak gdy sie budzę zaczynam się bać. Bardzo prosze o pomoc,boję się,że to może oznaczać coś złego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Netka1201-Anetko czy aby nie straciłaś nadziei na coś w swoim życiu i czasem nie opowiadasz o tym znajomym albo dajesz im ku temu wyraźne oznaki .Pewnie masz ostatnio w sobie dużo smutku .Ja tak ten sen odbieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netka1201 Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Co do smutku to się zgadza,a areszta nie do końca,ale bardzo dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts