Skocz do zawartości

Prośba o interpretację.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się, że byłam w barze. Wystruj tam mieli ciemny. Chciałam zamówić coś do jedzenia. Nie mogłam nadziwić się, że widzę aż tyle schabów. Na ich widok nie mogłam się nacieszyć, patrzyłam na nie z ogromnym podziwem i radością. Widziałam też zrazy (mielone). Wzięłam do jedzenia sałatkę i cały czas p[atrzyłam na te schaby. Podziwiałąm je i nie mogłam uwierzyć, że jest ich aż tyle. Do baru wszedł listonosz. Dał dwa rachunki do zapłacenia. Jeden był z błędami w piśmie, drugi był prawidłowo wypełniony. Jeden był za tel., drugi za światło. Oba miały małe opłaty do zapłacenia. Na jednym widziałam cenę do zapłacenia, było to 80,80 (80 zł 80 gr). W barze był kolega z gimnazjum ciemnowłosy. Gdy oglądałam rachunek do zapłaty, który miał błędy, trochę zdziwiałm się, że źle go wypełnili, bo nie mogłam się początkowo doczytać, ale szybko go jednak rozczytałam.

Napisano
:( Może jutro ktoś zinterpretuje...
Napisano

aniusia206, sen ukazuje Twój brak pewności siebie. Siedzisz w barze i podziwiasz sztuki mięsa, ale sama zamawiasz sałatkę - jesteś więc osobą zrównoważoną, wyciszona i skromną. Potrafisz cieszyć się z cudzych sukcesów, jednak otrzymane rachunki symbolizują niepewność, lęk, zwątpienie we własne siły. Powtarzająca się liczba 80, oraz obecność osoby z przeszłości może nam mówić, że Twoje obawy łączą się z niepokojem związanym z upływem czasu. Obecność listonosza może świadczyć o tym, że wciąż obawiasz się jakichś komplikacji. Musisz wiedzieć, że niepokój i troski nie miną, dopóki nie dotrzesz do ich sedna i nie poznasz prawdziwego ich źródła, czyli tego, co przynosi Ci listonosz - niepewność i brak pewności siebie. Listonosz to symbol tych cech Twojej osobowości, które poznasz i dzięki temu będziesz mogła nadać swojemu życiu pozytywny bieg.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...