yourockmyworld Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Witam. Od pewnego czasu pewien sen nie daje mi spokoju. Potrafi śnić mi się kilka razy w ciągu jednej nocy, zawsze w dokładnie taki sam sposób. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, trochę ten sen mnie martwi. Sen jest o tym, że jestem nad jeziorem ze swoją małą córką (w rzeczywistości jestem w ciąży, będę miała córkę), jest do mnie niesamowicie podobna, jakby miała tylko i wyłącznie moje geny. Ma kilka miesięcy, trzymam ją na rękach i wchodzę z nią do wody. Jest trochę ludzi w okół, krzyczą, bawią się, a my wchodzimy do wody bez żadnych reakcji, mała cały czas patrzy się na mnie ze spokojem, ja na nią... i tyle. Żadnych słów, żadnej mimiki, emocji, po prostu się patrzymy na siebie i powoli wchodzimy do wody. W momencie gdy jesteśmy w wodzie na tyle, że dziecko ma wodę po szyję, sen się urywa. A wchodzimy coraz głębiej do wody cały czas, bez przerwy, do samego końca snu. Nie wiem co mam myśleć o tym śnie, tak jak wspominałam, zawsze wygląda i kończy się dokładnie tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Witam! Są różne znacznia symbolu wody ale najczęstszym zanczeniem to poprostu uczucia. Jak sama widzisz sen wcale nie jest z tych strasznych on poprstu pokazuje to co cię czeka w najbliższym czasie. Uczucia matki do dziecka są specyficzne i może zrozumieć je tylko matka. Ja jako meżczyzna nie jestem w stanie tego pojąć bo miłość męska do potomków to całekiem inny rozdział - my uczymy się kochać a kobiety to poprostu robią od pierwszej chwili życia dziecka. To stopniowe wchodzenie do wody to porostu symbol tej bezgranicznej więzi między matką a dzieckiem ze strony dziecka 100% zaufanie ze strony matki 100% opieka ( to właśnie symbolizuje trzymanie dziecka na rękach). A ci ludzie na brzegu to symbol tego że wszytko i wszyscy schodzą na drugi plan liczycie się tylko ty i twoja córka. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts