Jump to content

Sen o przyjaciółce i koralach

Marzycielka873

Recommended Posts

Witam.

Miałam ostatnio bardzo dziwny sen, który nie daje mi spokoju.

Śniła mi sie moja przyjaciółka. W ten dzień miałam jechać sie z nią spotkać. Byłam na przystanku PKP niedaleko mojej miejscowości. Nagle ona przyjechała samochodem z naszą wspólną znajomą, nie przywitała się ze mną jak to zwykle bywa tylko stała i jakby nie zwracała na mnie uwagi, dopiero po pewnym czasie ja wstałam i chciałam cmoknąć ją w policzek ale ona odwróciła głowe i jakoś nieporadnie ją dotknęłam ustami. Potem dała mi fioletowe korale które z jakiegoś powodu chciałam mieć chyba ona miała takie same i dlatego ja takie chciałam. Byłam bardzo zawiedziona że zapomniała o moich urodzinach, byłam smutna że jest taka obojętna w stosunku do mnie.

W sobotę będę się z nią widziała będzie to 2 dni przed moimi urodzinami, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

Proszę o pomoc przy interpretacji mojego snu.

Z gory dziękuje :)

Witam!

Tak czytam ten twój sen i mam wrażenie że ty do końca nie jesteś pewna tej przyjaźni. Sen to obraz twoich obaw że ona nie jest do końca szczera ale i ty nie jesteś bez winy te korale to symbol materialny i świadczy o tym że może gdzieś w tobie głęboko siedzi chęć czerpania zysków z tej przyjaźni.

Przyjaźń ostatnio bardzo modne słowo w koło sami przyajciele już niema kolegów zanjomych wszyscy są przyajciółmi - chyba znaczenie tego słowa jest poprostu wykrzywione.

Pozdrawiam:

Sławomir

Nie to wcale nie jest tak ze chce czerpać z tej przyjaźni korzysci materialne. Moja przyjaciółka jest mi bardzo bliska i nie hce jej stracić, bardziej obawiam się znajomej, która w moich snach pojawia sie juz 3 raz 'u boku' mojej przyjaciółki. Angelika (znajoma) i Ula (przyjaciółka) przyjaźniły się zanim ja zaczęłam sie przyjaźnić z Ulą. Teraz nie mają ze sobą kontaktu i Ula raczej go nie szuka, zawiodła sie na Angelice. W jednym ze snów sama namawiałam Angelike żeby porozmawiała z Ulą, nie wiem dokładnie o czym ale chodziło chyba o to zeby miały ze sobą kontakt. Nie wiem co to miało oznaczać?

I się wyjaśniło - poprostu jesteś trochę zazdrosna i ponieką podświadomie się obawiasz że taka stara przyjaźń mogłaby coś zakłócić w tym co teraz was łączy - stąd obawa o tych zapomnianych urodzinach.

07.07 - też ciekawie

Jakiś prezencik ode mnie ci się należy.

Ale mam jedno pytanie - powiedz mi jak wyglądają twoje relacje z ojcem a konkretnie chodzi mi o kwestię przemocy domowej. Jeżeli jest to pytanie zbyt osobiste to musimy się skontaktować na jakąś skrzynkę pocztową np: tą z forum i wtedy tylko ty otrzymasz swój osobisty prezencik bez osób trzecich.

Pozdrawiam:

Sławomir

P.S. odpiszę albo w niedzilę wieczorem lub w poniedziałek.

Gorszego pytania to chyba nie mogłeś mi zadać Sławomirze (nie wiem czy tak powinnam się do Ciebie zwracać, moze raczej Pan Sławomir). A więc mój ojciec jest alkoholikiem, nie ma jako takiej przemocy bo nigdy nie uderzył żadnego dziecka w naszej rodzinie, znęca sie bardziej psychicznie nad mamą wmawiając jej zdrady w każdej nowej pracy którą podejmie. Ja mam coraz gorszy kontakt z ojcem, strasznie mnie on irytuje swoim 'gadaniem' , nie raz tak było że powiedziałam mu co myśle. Nie jest dla mnie zadnym problemem mówienie o tym tutaj, ponieważ i tak występuje tu bardziej jako 'anonim'

Witam!

To pytanie to nie przypadek, spodziewałem się podobnej odpowiedzi stąd zproszenie na priv.

W twojej dacie urodznie jest poprostu informacja że masz problemy ze starszym o jedno pokolenie meżczyzną o skłonnościach do przemcy (znęcanie psychiczne nie raz jest jeszcze gorsze od razów fizycznych).

Jesteś numerologiczną 1 - jest to bardzo silna męska wibracja co powoduje że kobiety obdarzone taką wibracją "noszę się trochę z męska" i dobrze się czują w spodniach i z krótkimi włosami. Co do mężczyzn takich pań - niestety silne kobiety przyciągają typowych mamisynków, którzy to spod spódnicy mamy lądują pod spódnicą drugiej kobiety. Taki partner dal 1 może w początkowym okresie być interesujący - uczucia macierzyńskie ale silne kobiety trwały związek mogą strzyć tylko na zasadach partnerskich czyli odpowiada im partner o równie silnym charakterze lub wręcz silniejszym zaś mami synków rzucają jak się im znudzi.

W twojej dacie występują dwie 7 co powoduje że tak jak pisałem ci o ojcu jest takie "przyciąganie" osób ze skłonnościami do przemocy niestety tyczy się to również przyszłych partnerów oczym powinnaś wiedzieć i unikać tego jak ognia. Mimo że jesteś 1 co w normalnym układzie powoduje to że jest to osoba trochę jak iskra zapala się do każdego pomysłu, jest śmiały nie brakuje mu odwagi i przebojowości to w twoim przypadku jest to trochę przytłumione przez podwójną 7. Ta podwójna 7 powoduje że w przypadku nowych znajpmości jesteś wręcz powściągliwie nieśmiała i nie raz potrafisz skreślić znajomość z kimś kto w najmniejszym stopniu ci nie odpowiada, to pierwsze wrażenie dla co poniektórych w twoim przypadku jest ostatnim i nie ma do tego powrotu. Dodatkowo otoczneie postrzega cię jako osobę bardzo zrównoważoną, miarkującą słowa i wyrażająca swoje opinie bez emocji i z wielką rozwagą.

Jesteś osobą której nauka przychodzi łatwo a jest to spowodowane ogromną ciekawością świata, jesteś wręcz "pożeraczem" książek. Lubisz odkrywać nowe dzidziny choćby były tak abstrakcyjne jak obrazy Picassa.

Masz bardzo duży talent do nauk związanych z prawem, nauk ścisłych - matematycznych, ekonomicznych co dodatkowo przekłada się na twój wewnętrzny kodeks moralny i w tej dziedzinie stawiasz sobie poprzeczkę bardzo wysoko, jeżeli od kogoś czegoś wymagasz to od siebie wymagasz tego podwójnie. Ten wysoko ustawiony kodeks moralny ma jakieś połączenie z możliwością przepracowania tej podwójnej 7 trudno mi tutaj tak opisać to słowami ale być może ma to związek ze zmianą środowiska może miejsca zamieszkania to tak jakbyś zaczynała nowe życie w nowym miejscu - odciecie od korzeni a jesteś człowiekiem który w każdym miejscu będzie czuł się równie dobrze to taki dar zaczynania wszytkiego od nowa bez ciągniecia bagażu z proprzenich miejsc.

Co ciekawe mimo że inni odbierają cię jako osobą bardzo zrównoważoną to w głębi duszy jesteś lekko duchem i jak nikt nie widzi często w duszy sobie podśpiewujesz żeby nie brakowało ci odwagi to chętnie potańczyłabyś na rozstaju dróg.

Moim zdaniem masz jakieś powiązanie z wodą może jakiś sport wodny to trudno mi tutaj opisać w każdym wypadku woda jest dla ciebie bardzo ważna w życiu.

To na tyle a tak dodam od siebie żę ja jest z 06.07.

Pozdrawiam:

Sławomir

Dziękuję bardzo za odpowiedź wiele rzeczy się zgadza, przede wszystkim to że mam bardzo "ścisły" umysł, studiuje matematykę, zdecydowanie jestem spokojna i cicha na codzień i tak odbierają mnie ludzie a moje wnętrze jest szalone czego prawie nigdy nie okazuję, w nawiązywaniu nowych znajomości bywa różnie zazwyczaj potrafie ocenić człowieka po pierwszym wrażeniu, wyglądzie i zachowaniu, zazwyczaj się nie mylę. Nie mam zbyt bogatego życia 'związkowego' ale podobają mi się pewni siebie mężczyźni, podoba mi się taki typ łobuza, a co do przytłumienia podwójną 7 to u mnie jest ono bardzo duże..

Spóźnione Wszystkiego najlepszego :D

Pozdrawiam Sylwia