Roman2525 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 miałem dziwny sen , min sniło mi sie jak moja dziewczyna jest wampirem, w tym snie czułem niepewność i strach przed ukąszeniem,skończyło sie mniej wiecej tak że poczułem ból od jej uścisku , co to może oznaczac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 miałem dziwny sen , min sniło mi sie jak moja dziewczyna jest wampirem, w tym snie czułem niepewność i strach przed ukąszeniem,skończyło sie mniej wiecej tak że poczułem ból od jej uścisku , co to może oznaczac. Czytając Twój post odnioslam wrażenie jakbyś czuł że Twoja dziewczyna chce Ciebie na wyłączna własność i czujesz się niekomfortowo w jej towarzystwie.. jakby chciała Tobą zawładnąc doprowadzając do wyczerpania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman2525 Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie odnośnie do tego snu , ale przed laty właśnie ona mnie zdradziła Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennamara Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Sen o wampirze z reguły nie wróży niczego dobrego. Moim zdaniem powinieneś uważać na działania swojej dziewczyny. Mówisz, że w końcu poczułeś ból od jej uścisku. Nawiązując do sytuacji przed laty, może to oznaczać, że po głowie Twojej dziewczyny znów chodzą myśli o zdradzie i jeżeli nic z tym nie zrobisz, znów sprawi Ci ból. Moim zdaniem ten sen jest ostrzeżeniem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts