Skocz do zawartości

Mama mojej przyjaciółki, remont mieszkania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się, że byłam w mojej rodzinnej miejscowości przy oknach mieszkania mojej przyjaciółki. Widziałam jej mamę, a mieszkanie było zupełnie odmienione, bo po remoncie - nowocześnie urządzone itp. Było to dla mnie dość dziwne, bo jej mama jest już starszą osobą, a tu nagle w salonie podwieszany telewizor, wielkie donice w nowoczesnym stylu z kwiatami i jakiś kryształowy żyrandol, który dawał takie różowawe światło. Było to bynajmniej dziwne, zdziwiłam się.

Co taki sen może znaczyć?

Napisano

Może faktycznie przyjaciółka nosi się z zamiarem odnowienia mieszkania, lub wprowadzenia jakiś ulepszeń. Mieszkanie we śnie może także obrazować stan umysłu jego właścicieli, więc jeśli taki remont czy zmiany nie wchodzą w rolę to może sen obrazować jakieś zmiany w sposobie myślenia twojej znajomej, poprawę sytuacji jej rodziny i pełną przyjaźni atmosferę (różowy kolor).

Napisano

Remont oni faktycznie mieli i mają już od jakiegoś czasu. Ale taki nowoczesny styl wnętrza jest zdecydowanie...nie w ich stylu xd Zamian myślenia mojej przyjaciółki? Bardzo możliwe, z tego co wiem nosiła się ona z zamiarem przeprowadzki do innego miasta, więc na pewno myśli dużo no i zmiany się szykują.

Dziękuję za interpretację, wygląda na to, że faktycznie o to chodzi :)