Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś śniło mi się,że moja siostra kazała mi się zaopiekować moim małym siostrzeńcem.Było lodowato, a ja wymyśliłam spacer. W pewnym momencie zorientowałam się,że zrobiłam coś złego i zostawiłam malucha gdzieś, sama nie wiem gdzie i pobiegłam się ukryć.Nagle przypomniałam sobie,że przecież jest zima, a Wiktorek jest malutki, może mu się coś stać. I pobiegłam go szukać. Gdy go znalazłam myślałam, że już nie żyje, ale gdy go przytuliłam poczułam na twarzy jego ciepło i kamień spadł mi z serca. Potem była zmiana akcji, siedzę w jakimś akademiku, przychodzi mój były, mówię mu, że go kocham (mój umysł to wymyślił, bo go nie kocham i nigdy nie kochałam). Potem znów zmiana akcji, siedzę przed starym fortepianem, mam świadomość,że nie potrafię grać,lecz w pewnym momencie zaczynam jak zawodowiec wygrywać walca. Co to może znaczyć?

Posted

Robisz jakieś nieprzemyślane decyzje ....więcej rozwagi...

chcesz lub chciałaś powiedzieć komuś coś czego i tak nie powiesz...

Masz ukryty talent ...oczywiście nie musi być to fortepian..

pozdrawiam

Posted

netka1201, a co konkretnie czujesz do swojego byłego? Jeśli np. czujesz do niego wrogość, to wyznanie miłości może symbolizować we śnie pogodzenie się z osobą, z którą jesteś w konflikcie (przy czym to Ty pierwsza wyciągasz rękę). To pozwoli Ci osiągnąć wewnętrzną harmonię, którą symbolizuje piękna gra na fortepianie.

Pozdrawiam.

Posted

Właśnie to jest dziwna sytuacja z tym moim byłym, bo często ze sobą rozmawiamy. Jedyny problem,jaki dostrzegałam w moim związku to fakt,że zwyczajnie nie kochałam mojego chłopaka.

Posted

Co do interpretacji Armathera, to ostatnio myślałam, czy by nie spróbować gry na gitarze;p

Posted

Więc może po prostu jednoznaczne określenie tego, co do niego czujesz przyniesie Ci ulgę i wewnętrzny spokój, bądź może chodzić o zupełnie inną osobę, z którą łączą Cię podobne relacje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...