Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o interpretację snu, dzisiaj śniło mi się, że mój zmarły tato, który zapytany przeze mnie we śnie czy nie żyje, odpowiedział, że sam nie wie, a następnie udusił moją mamę. czy to może mieć coś wspólnego z tym, że moja mama spotyka się teraz z kimś innym?

Gość winteer
Napisano

To raczej kwestia tego jak Ty sama odnosisz sie do całej obecnej sytuacji - mozliwe ze zamiast nowego partner Twojej mamy wolałabyś aby u jej boku był Twój ojciec.. możliwe że trudno Ci się odnaleźć w nowej sytuacji i nadal trudno Ci jest pogodzić się ze stratą ojca

Napisano

to prawda, jest mi trudno, ale też dlatego, że nowym partnerem mojej mamy jest mojego taty przyjaciel, i kiedyś to był mój wujek. jego żona też nie żyje, powiesiła się, a on był jednym z powodów. boję się, że on skrzywdzi moją mamę. zastanawiam się czy ten sen nie oznacza, że moja mama nie powinna się z nim spotykać, że to jakieś ostrzeżenie ze strony mojego taty

Gość alathea
Napisano

nie musi tak byc, to moga byc twoje obawy co tego wujka, a ze tata dusil, to moze byc projekcja, tata=maz->wujek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...