Skocz do zawartości

Dwie dziewczyny w jednym łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi się, że pojechałam do pensjonatu (w którym byłam kiedyś rzeczywiście) i spotkałam tam dziewczynę, która jest obecną dziewczyną faceta, w którym się zakochałam (obie z tą dziewczyną mamy taki sam kolor włosów, podobny wiek i wzrost). W tym śnie ona mi się przedstawiła (podała rękę), była bardzo miła. Nie wiem dlaczego spałyśmy w jednym łóżku i w ogóle nam to nie przeszkadzało. Na dodatek wszyscy o tym wiedzieli i nawet jakaś kobieta przyszła nas budzić, ale wlasnie wstawałysmy...

proszę niech mi ktoś napisze co o tym myśli, ja nie mam skłonności lesbijskich ;/

Gość winteer
Napisano

Imaginacja

Możliwe ze w jakiś sposób identyfikujesz sie z tą dziewczyna.. albo poprostu chcialabys być na jej miejscu jeśli chodzi o zwiazek z Twoim byłym.

Pobudka zwykle oznacza początek dzialania.. myślę że obie wiecie o sobie wzajemnie, co pobudza Was obie do dzialania..

Napisano

hmm... masz rację, ze chciałbym być na jej miejscu... a to nie moj były, tylko facet ktorego kocham, troche z odległości, choc miałam z nim spory kontakt osobisty... i wydaje mi się, ze ona o mnie nie wie, ale nie wykluczone, że niedługo się dowie.

Dziwi mnie tylko, ze ten sen był dla mnie taki miły - my obie takie młode, piękne (ładniejsze niż na prawdę nawet;p) pościel biała i taki przyjazny kontakt.

Ja się boję, że to wspolne łożko oznacza jednego faceta, ktoreo będziemy miały 'na spółkę'...

Gość winteer
Napisano

Też tak myślę że to ten sam facet - sądziłam że byliście kiedyś razem... a te miłe gesty moga oznaczać ze nie chcesz przedewszystkim Jego do siebie zrazić

Napisano

dzięki za odpowiedź

ja zazwyczaj swoje sny tłumacze sobie sama, ale wolałam z kimś skonsultować, bo trochę się boję - moje sny często tłumaczą się prawie dosłownie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...