koliber* Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Dzis nie wiele pamiętam ze snu. Spoglądałam na jakiś duży rysunek, jakiegoś dziecka chyba. Pochwaliłam je. Z rysunku pamiętam tylko śliczną cartoon'ową rybkę, jak z filmu " Znaleźć Nemo", o albo ta z mini-mini. Rybka była narysowana żółtą kredką, może z minimalnym dodatkiem pomarańczowej (nie jt pewna czy faktycznie) i z leksza posypana była brokatem, ale bez przesady.. albo raczej z dołu w okól niej było troszeczkę brokatu. Spodobała mi się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 koliberku*, sądzę iż sen zwiastuje dobre perspektywy, które dosłownie rysują się przed Tobą. Kolor żółty może tutaj wskazywać na materialną sferę życia. Możliwe też, że ucieszy Cię poprawa sytuacji kogoś z Twoich bliskich. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 :icon_smile2: Dziękuję Sephiro jaka optymistyczna perspektywa odrazu nastraja do działania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts