MikuSiaa Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Witam. Ostatniej nocy zaniepokoił mnie dziwny sen . Śniło mi się że jakimś cudem znalazłam się nad morzem ze znajomymi , na morzu był sztorm i połowa osób tam wpadła z niewysokiej skałki. wszyscy prosili mnie abym pomogła im ich wyciągnąć ale ja im tłumaczyłam po Co skoro oni i tak utonęli że się nie opłaca. Potem wszyscy się na mnie obrazili, śmiali się ze mnie wyzywali mnie itd dlatego przed nimi uciekałam. To było trochę dziwne . Bardzo proszę o jakąś interpretacje tego snu bo nie wiem co mam myśleć Dziękuje i Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 MikuSiaa Twój sen może być zapoiwiedzią nieporozumień i kłótni w wyniku nieudzielenia pomocy lub sparcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikuSiaa Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Nie nienawidzę kłótni i nie porozumień , zawsze staram się pomagać ludzią i mam nadzieje że nic takiego nie zajdzie Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts