Iguanna Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Sniło mi się, że wracałam z moją mamą z jakiegoś miasta, gdzieś blisko Morza, zepsół nam się samochód i dzwoniłyśmy po pomoc, ja w tym czasie byłam umówiona ze znajomymi i dzwoniłam do nich, że sie spóźnię pare minut (mimo ze dzieliło nas pareset kilometrów). Szukając przystanku z którego mogłabym dojechac na spotkanie znalazłam się w jakimś budynku budynku. Były w nim dwa pomieszczenia. W jednym stały kobiety z dopiero urodzonymi dziećmi (było ich z 6), a w drugim pomieszczeniu było mnóstwo nagich ciężarnych kobiet. Wszędzie stały łóżka polowe i łóżeczka dla dzieci które mają się narodzić. I w tym pomieszczeniu stałam z mamą, chociaz samochód zepsół nam się na jakiejs polnej drodze. Dziewne miewam te sny :| aha i w tym śnie dzwoniła do mnei kolezanka z która byłam umówiona i była zapisana u mnie w telefonie Ab Abdul ;p Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Iguanna Najwidoczniej obawiasz się że nie zdążysz wszystkiego pozałatwiać na czas wyniku popełnienia błędów albo nagłej niekorzystnej sytuacji (zepsuty samochód) i nie będziesz mogła popchnąć spraw dalej.. jesteś jakby w "polu" z robotą.. tymbardziej że terminy nieuchronnie się zbliżają (kobiety w ciąży czekające na poród) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iguanna Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Zadziwiające, jest dokładnie tak jak mówisz. Chyba zacznę bardziej interesować się snami Bardzo dziękuję za interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts