Dairine Napisano 11 Września 2009 Napisano 11 Września 2009 Śniło mi się, że ktoś (mężczyzna) "podarował" mi skrzydła. Były dość małe z białych piór. Machałam nimi zawzięcie, ale ledwie mogłam unieść się nad ziemią. Nie zniechęcało mnie to jednak, byłam bardzo szczęśliwa i byłam świadoma, że z czasem te skrzydła urosną.
Animka Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Odbiera twój sen jako zapowiedź szansy na korzystne zmiany w twojej osobowości.Mężczyzna symbolizuje tu siłę sprawczą, energię działania, to on dając ci skrzydła staje się twoim impulsem. Możliwe że w twoim otocznieu jest jakiś meżczyzna który zmieni twoje życie, będzie się to wiązało z wzrostem ale i wyrzeczeniami stąd twoje odczucie że ciężko ci sie unieśc nad ziemią. Ale najważniejsze to że towarzyszyło ci uczucie szczęścia, to siła która pozwoli ci pokonać obawy no i świadomość że skrzydła urosną, czyli czeka cię dalszy rozwój:) Bardzo fajny sen :icon_smile2: Powodzenia
TransHuman Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Śniło mi się, że ktoś (mężczyzna) "podarował" mi skrzydła. Były dość małe z białych piór. Machałam nimi zawzięcie, ale ledwie mogłam unieść się nad ziemią. Nie zniechęcało mnie to jednak, byłam bardzo szczęśliwa i byłam świadoma, że z czasem te skrzydła urosną. Urosną. I skup się na locie. W razie problemów, pomyśl o tym mężczyźnie. On Ci je dał po coś. Powodzenia!
Dairine Napisano 13 Września 2009 Autor Napisano 13 Września 2009 Bardzo dziękuję za interpretacje :* Mam wrażenie, że wszystko będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi