Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co pamiętam... To znalazłam sie w domu kogos, nie wiem kogo, nieznajomy dom . Lezałam z przyjaciolkami w salonie. Coś tam gadałysmy i nagle w ogole wyjmuje sobie z buzi rurke, biała plastkową . Okropne uczucie... One nadal gadały a ja nią wymiotowałam. Coś tam do mnie z wątami a ja wypaliłam tekst ze mam to gdzieś bo jakby nie zauwazyły to wymiotuje jakąs rurką... i to jest powazniejsza sprawa niz to co tam pitoliły. Wiec zebrałam sie do łazienki i weszłam chwile powyciagałam ta rurke,okropne uczucie.... Tak od gardła szła.. łe;p dobra, btw wyszlam z kibla i patrze a ten dom zdeke sie zniszczył sciany takie poobdzierane i jakby rura wywaliła bo troche mokre...i podgnite. Ale nie było tak żle. Dziołchy nadal siedziały w salonie ale patrze a tam pełno glist...Duże, małe, dorarastające... Chciałam sbie siąsc na fotelu ale tu lipa bo tam sie zaganieździło kilka. To je strzepywałam po kolei ale one wracały i zmieniały sie w ochydne robale. Cofnełam sie i te glisty czy dzdzownice, bo ja wiem, były na mnie. Zaczełam sie trząsc, otrzepywać zeby ze mnie zlazły. Widziałam jak niektóre spadały. No i sie skoczyło...

Mam 16 lat, we śnie był dzień , chociaz anował półmrok , jakby było zachmurzone niebo... Sen był bez wiekszych emocji, moze troche obrzydzenia :P

Dziekuje jesli ktoś mi pomoze coś zrozumiec. Wiem ze te glisty to podobno niezbyt dobry znak, ale czgo dotyczy?