Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mój sen,

Przyszłam z moją koleżanką do domu, ona poprosiła mnie wtedy żebym odcięła jej głowę a potem ją przyszyła. Ja zrobiłam to i resztę ciała włożyłam do lodówki. Chodziłam po pokoju i patrzyłam na jej twarz, czasem mrugała do mnie oczami i w pewnym momencie tego nie zniosłam i położyłam ja na fotelu żeby nie patrzeć. Wtedy z jej ust zaczęła się krew wylewać, zaczęłam się coraz bardziej bać i poszłam po resztę ciała. W pokoju rodzice oglądali film albo mecz i nie mogłam wyciągnąć tego ciała niezauważenie. W końcu mi się udało ale bałam się że po przyszyciu głowy do tułowia ona się nie ocknie. Zaczęłam panikować i zastanawiałam się czy zadzwonić na pogotowie albo może na policję. Wiedziałam że nikt mi nie uwierzy w to że ona sama tego chciała i dostanę 25 lat.

Po obudzeniu się ze snu marzyłam żeby się okazało że nie ma tej głowy u mnie w pokoju. To chyba świadczy o tym jak bardzo się bałam.

Napiszcie co oznacza ten sen, bardzo się boję :( ;(

Edytowane przez Paulinka261219
Gość Vanilia22
Napisano

Witaj Paulinko

Hmm rzeczywiście sen jest dość porażający ale zastanawia mnie jedno- czy Ty jako osoba jakoś związana z przyjaciółką nie jesteś od niej jakoś zależna? Bo co prawda tu jest wręcz wyolbrzymione ale zrobiłabyś dla niej niemal wszystko a potem tego żałujesz, nie wiesz co robić. Takie jest moje pierwsze wrażenie po przeczytaniu snu.

Pozdrawiam:)

Napisano

Nie jestem zależna od niej, ale jest sprawa w której mogłaby mi pomóc.

Napisano

Moim zdaniem nie powinnaś jej ufać, bo jej intencje mogą nie być czyste.. I zwróć uwagę na jej zachowanie, bo rozwiązanie tej sprawy może przyjąć niekorzystny obrót..

Gość Vanilia22
Napisano

Stay....

Hmm nie wiem czemu ale chętnie bym pogadała o Twojej teorii..

Paulinko ja bym się przyjrzała waszej relacji. Bo coś tu wyraźnie jest nie tak

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...