Daqiunia Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 To był istny koszmar! Co on może znaczyć? Informuję ze może z 2 tygodnie temu odkryłam co to jest te OOBE i wtedy mnie to bardzo zainteresowalo... Ale teraz wogóle o tym nie myślę ani o tym nic nie szukam na necie! Dzisiaj śniło mi się że byłam w klasie. I kazali mi wyjść z ciała. To wyszłam. Poszłam na korytarz. Nikt mnie nie słyszał nikt mnie nie widział. Moje ciało zostało w klasie. Komunikowałam się pisząc flamastrem na kartce papieru. Gdy wychodziłam z ciała czułam mrowienie. Póżniej usłyszałam że ktoś zabił moje ciało. Krzyczałam prosiłam ale ucznowie mnie nie słyszeli ani nie widzieli...;/ Myślałam co ja zrobie? Bedę się błakać całe życie? Co z moją rodzina? Potem była akcja na cmenatrzu. To nie był zwykły cmentarz. Nie było żadnej drogi ani domów w poblizu. Tylko łaki i las. Było ciemno. Ze mną był mój tata. Szukaliśmy czegoś. Nie wiem czego. Myślałam w tym śnie że gdybym była tu sama to bym się bała ale że tata tu jest to czuję się bezpiecznie. (Nadal nie miałam ciała - byłam duchem ) Póżniej dalej jako duch byłam na komputerze. Dostałam e-mail od mojej przyjaciółki. Pisała mi coś kodem. Bo ci co zabili moje ciało byli przy niej. Pisała mi coś o Piśmie Św. Pisała coś o Ksiedze J. Nie wiedziałam co to te J. Potem przypomniało mi się ze ksiądz dał nam kartki z skrótami do nauczenie się... ( i to była prawda! mam ją! na jutro trzeba się nauczyć) i przypomniało mi się ze ten J to pewnie Jan. Pobiegłam po Pismo Św. i poszukałam ewangeli św. Jana znalazłam. Była tam też jakaś modlitwa. Poszłam do pokoju rodziców uklękłam przed łózkiem (nad łóżkiem mają obrazek Maryji) i zaczęłam się modlić. poczułam mrowienie takie jak opuszczałam ciało... zaczęłam jeszcze bardziej gorliwie się modlić. za oknem był jakiś pociąg. I w tym samym momencie co mi przywracało ciało szyby od pociągu zaczęły się rozbijać i pryskały na wszystkie strony. (To był sen! Nie żadne OOBE ani podróż do świata astralnego!) To był istny koszmar! Co on mógł znaczyć?
Rekomendowane odpowiedzi