bezimiennaa Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Witam. Mój naturalny kolor włosów to jasny szatyn, kilka dni temu przefarbowałam się na gorzką czekoladę (prawie czarny). Śniło mi się jak przeglądam się w lustrze. Widziałam siebie, schludnie ubraną, w moją ulubioną bluzkę. Natomiast moje włosy były blond (żółty, kurczakowy odcień), poniszczone, suche, nieuczesane. W łazience (mojej) zamiast zieleni królowała biel (aż raziła w oczy), wszędzie były światła, było bardzo jasno. Pierwsze co mi przyszło na myśl (we śnie)to to, że po kolejnym myciu głowy tak mi się stało. Później spanikowałam, bo przypomniało mi się, że jestem z kimś umówiona (nie wiem z kim, w realu z nikim się nie umawiałam) i nie wiedziałam co mam zrobić z tą okropną fryzurą. Z góry dziękuję za interpretację Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimiennaa Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 czy jest ktoś kto może mi pomóc z interpretacją snu? Bardzo proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts