Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Chciałabym się dowiedzieć co dokładnie może symbolizować mój sen, jeszcze nigdy w życiu coś podobnego mi się nie przyśniło. Do rzeczy, o to i treść tego snu: siedzę uwięziona w swoim pokoju na górze ( w którym tak właściwie nie widać w ogóle drzwi ani balkonowych ani wyjściowych) gdzie w między czasie z reszty domu nie pozostaje nic oprócz paru cegieł i kupy gruzu. Dom zdaje się drżeć tak jakby pod wpływem jakiś lekkich wstrząsów. Potem już widzę dom tak jakby z innej perspektywy (z góry) i widzę, że to tylko piętro domu leży w gruzach a dół jest nie naruszony. Potem znowu, będąc uwięziona w swoim pokoju widzę jak mój ojciec i jacyś robotnicy naprawiają zniszczony (tym razem doszczętnie) nasz dom. Staram się im powiedzieć że naprawa tak doszczętnie zniszczonego domu nic nie da ale oni mnie nie słyszą i kontynuują robotę. Najdziwniejsze jest to że ja prawie cały czas siedzę w swoim pokoju który jest w nienaruszonym stanie, a reszta domu to dosłownie zgliszcza (raz tylko same piętro innym razem już cały dom jest zrujnowany).

W Waszym senniku przeczytałam, że widzieć walący się dom może oznaczać .................. ZGON (!) Ale czyj zgon ? Osoby której się to przyśniło czy kogoś z bliskich???

Przeczytałam również w Waszym senniku, że nie móc wyjść z własnego domu może oznaczać, że osoby planujące wyjazd pozostaną na miejscu. Tak się składa, że za jakiś miesiąc wyjeżdżamy całą rodziną i ciągle tylko odliczamy dni do tego wyjazdu.....

Będę wdzięczna za interpretacje tego snu.

Pozdrawiam,

M.

Edytowane przez malka