kokol Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Elo wszystkim ponieważ jestem tu nowy i nie mam pojęcia jak to zinnterpretować snu Sniło mi się Budzie się rano wstaje z łóżka schodzę na dół zjeść śniadanie po czym moja Matka mówi mi ze mam dokończyć remont garażu lub pralni czy jakiegoś innego pomieszczenia. Zrobiłem tak jak mi kazała. Przed domem /willą stały super samochody. Powiem jeszcze tyle że na ogół nie wieżę w sny ale ostatnio często się te moje sny sprawdzają. Mam teraz ciężko bo zostawiła mnie dziewczyna którą nadal kocham i chciał bym do niej wrócić. Szpec matka powiedziała że to nie fajnie śnić remonty jeżeli ktoś może to niech mi pomoże wyjasnić ten sen Cytuj
Wenus_Mars Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Dom odzwierciedla Ciebie, jezli jest to willa to moze byc to twoja wysoka samoocena. Moze chodzic o twoje wewnetrzne spostrezzenia: masz wysoka samoocene lecz osoba na ktorej Ci zalezy chcialaby zebys popracowal jeszcze nad pewnymi aspektami siebie, samochody moga oznaczac uczucia ktore nie mieszcza sie obecnie w Tobie bo "musisz wyremontowac garaz", luksusowe samochody uczucia warte zachodu. Sory ze bez ladu i skladu ale sklejalem to co na CB pisalem. Pamietaj ze to sa tylko swobodne mysli i nie nalezy ich brac za bardzo doslownie, pozdrawiam Marude! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi