Jump to content

ucieczka

fikatandiero

Recommended Posts

zastanawia mnie dzisiejszy sen, proszę o interpretację. Akcja snu rozgrywa się w miejscu gdzie normalnie mieszkam - obok mojego domu jest las i budynek uczelni (o ile to ma jakieś znaczenie ;p)

pamiętam go od momentu gdy jechałem z jakąś dziewczynką przez las na rowerze, droga była taka, że aby ją przejechać, trzeba było wykonywać tricki (co nie do końca mi się w śnie podobało), w pewnym momencie na rozstaju, stały 4 dziki z młodymi na grzbiecie. Zaryzykowałem i przejeżdżając obok nich i zjeżdżając troche z drogi, jednak dwa dorosłe rzuciły się w pogoń za mną i chciały mnie wywrócić z roweru. po krótkiej gonitwie na rowerze napotkałem nagle dziwny opór odwróciłem się i zobaczyłem że dziki zmieniły się w hipopotamy i jeden odgryzł mi koło. postanowiłem porzucić rower gdy już byłem na skraju lasu i to zajęło jednego hipopotama, drugi natomiast dalej gnał za mną. rzuciłem się do ucieczki, biegnąc w kierunku uczelni i wspiąłem się na ogrodzenie, gdy hipopotam szukał innej drogi by mnie dopaść zszedłem i uciekłem w kierunku domu.

Takie troche dziwne ale nie wiem na które symbole mam zwrócić największą uwagę, zwracam się więc z tym do Was drodzy forumowicze :) czekam na świeże interpretacje ;p