Jump to content

robaki słońce koniec świata. Proszę o pomoc

kuba6422

Recommended Posts

witam mój sen zaczyna się następująco siedziałem na ławce z przyjaciółmi aż tu nagle coś czuje w palcu, patrze a tam wychodzi mi z palca i jakiś robak, czułem przy tym rozrywanie jakby skóry, później jak juz pozbyłem się tego robaka i zdeptałem go z nienawiścią zaczeliśmy wszyscy krzyczeć że słońce parzy i strasznie jest jasne, zaczeliśmy się wszyscy chować ja się schowałem za samochód co się wychyliłem żeby spojrzeć to zaraz mnie strasznie piekło całe ciało, bałem że się samochód stopi bo już zaczynał uciekłem za sklep i tam otrzymałem informacje że sklepowy bierze 40zł za to że się moge schować, później nagle tak jak by słońce się cofało, z zachodu na wschód i przeniosłem się pod las gdzie była farma i chyba 1 indyk i co dziwne ( przerośnięty gołąb wielkości indyka ) jak tylko słońce na nie zaświeciło to one uciekały do cienia, później jak mnie też dopadło słońce to nagle postanowiłem biec w kierunku zabudowań i w pewnej chwili przestało mnie piec bo tak jak by słońce znikneło i spojżałem w strone księżyca i widziałem na początku za jasno puzniej mój wzrok się przyzwyczaił i widziałem go wyraźnie rozejrzałem się i zabaczyłem planete podobną do ziemi z napisem po lewej stronie ZIEMIA nie wiedziałem o co chodzi i się nad tym zastanawiałem. tak się skończył mój sen i martwie się bo nie wiem co mógł znaczyć. Pozdrawiam i prosze o pomoc Jakub.