ewelina957 Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Ostatnio śnił mi się jakiś koszmar. W takim mieszkaniu, które wyglądało całkiem jak mieszkanie mojej babci mieszkała staruszka, taka normalna, siwe włosy, w śnie była w koszulki nocnej...Mordowała ludzi pilniczkiem do paznokci, a konkretniej cieła ludzkie ciała na kawalki: rece, nogi itp. Wszystkie te szczątki gromadziła w jednym miejscu, na takim dużym stosem i przykryła białym, poplamionym krwią prześcieradłem. Potem przeprowadziłam się do tego jej mieszkania, chyba je kupilismy i podczas oglądania wieczorem mieszkania, w jednym pokoju potknelam sie własnie o ten stos kawałków pociętych ciał....! Byłam tak przestraszona, zarówno w śnie jak i po przebudzeniu, ze nastepnym razem bałam się zasnąc.... Co ten sen moze oznaczac?? Wydaje mi sie dziwny, tym bardziej, ze ostatnio nie oglądam żadnych horrorów czy tego typu filmów, a z podobnymi opowiesciami itp mam mało wspólnego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 ewelina957, sądzę, że coś nie daje Ci spokoju i jest Ci ciężko zrozumieć czyjeś postępowanie. Patrzysz na czyjeś czyny i nie możesz się sprzeciwić pomimo tego, że bardzo Cię to boli. Starasz się wmawiać sobie, że wszystko jest w najlepszym porządku, jednak zastanów się, czy takie okłamywanie samej siebie ma jakikolwiek sens w dalszym życiu? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts