Jump to content

staruszka-morderczyni, kupno mieszkania, pocięte ciała

ewelina957

Recommended Posts

Ostatnio śnił mi się jakiś koszmar. W takim mieszkaniu, które wyglądało całkiem jak mieszkanie mojej babci mieszkała staruszka, taka normalna, siwe włosy, w śnie była w koszulki nocnej...Mordowała ludzi pilniczkiem do paznokci, a konkretniej cieła ludzkie ciała na kawalki: rece, nogi itp. Wszystkie te szczątki gromadziła w jednym miejscu, na takim dużym stosem i przykryła białym, poplamionym krwią prześcieradłem. Potem przeprowadziłam się do tego jej mieszkania, chyba je kupilismy i podczas oglądania wieczorem mieszkania, w jednym pokoju potknelam sie własnie o ten stos kawałków pociętych ciał....! Byłam tak przestraszona, zarówno w śnie jak i po przebudzeniu, ze nastepnym razem bałam się zasnąc....

Co ten sen moze oznaczac??

Wydaje mi sie dziwny, tym bardziej, ze ostatnio nie oglądam żadnych horrorów czy tego typu filmów, a z podobnymi opowiesciami itp mam mało wspólnego...

ewelina957, sądzę, że coś nie daje Ci spokoju i jest Ci ciężko zrozumieć czyjeś postępowanie. Patrzysz na czyjeś czyny i nie możesz się sprzeciwić pomimo tego, że bardzo Cię to boli. Starasz się wmawiać sobie, że wszystko jest w najlepszym porządku, jednak zastanów się, czy takie okłamywanie samej siebie ma jakikolwiek sens w dalszym życiu?

Pozdrawiam!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...