Jump to content

sny o wodzie

Cariie

Recommended Posts

Witam!

Przez ostatnie dwa dni śniły mi się sny związane z woda. W pierwszym śniłam o tym , że idąc po schodach na góre zauważyłam iż balkon jest rozwalony i barierka leży na ziemi, szybko poszłam na góre do siostrzeńców a tam cały sufit i podłoga strasznie przeciekał, czułam ze zaraz sie coś zawali i kazałam wszystkim uciekać z domu... i w tym momencie sie obudziłam. Drugi sen: Byłam na wodzie nie wiem czy to było morze, jezioro czy rzeka, znajdowałam sie na tratwie wraz z moim chłopakiem, wyobrażałam sobie siebie w ciązy... i martwiłam sie o to jak wrócimy do domu jak jestesmy sami i w ogóle. Za chwile momentalnie znalazłam sie w jakimś domu i martwiłam sie o kogoś kto ze mną nie wrócił, postanowiłam wiec z jednym z domowników iść i szukać... Szłam przez rzeke, z początku dość przeźroczystą , później już niestety mniej, (pamiętam ze znajdował sie tam jakiś wir), wędrowałam tą rzeką aż dotarłam do zagranicznego miasta. Na skraju rzeki były domy. Wracałam do domu w straszny deszcz jakimś samochodem czy rowerem... A w domu czekał na mnie ktoś kogo twarzy nie widziałam.

Takie o to moje sny. Bardzo bym prosiła o chociażby małe ich wytłumaczenie, gdyż bardzo mnie interesują, a zarazem martwią..

Z góry dziękuje..