siarowa Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 miałam sen, piękny... ale może najpierw troche wprowadzenia z rzeczywistośći. Jest Pewnien facet X ktory nie jest mi obojętny, poza tym, że zawiódł moje zaufanie to stwierdzil ze nic do mnie nie czuje, ale zachowuje sie inaczej. przedwczoraj probował mnie pocalowac na imprezie ale powiedzialam, ze nie.. wczoraj juz nie wytrzymałam. sniło mi sie, ze bylismy razem, bylismy szczęśliwi i zadowoleni. ten sen to zrbrane urywki jak rozmawiamy w jakis pomieszczeniach restauracji ktorej wlascicielem jest jego ojciec (kotrego poznalam kiedys). ktoregos razu stał za nim podczas naszych czułych rozmów, dawania buziaków. pamietam jeszcze, że ktos pytal sie mnie: ale ty mu ufasz? i ja powiedzialam ze tak i bylam tego pewna. a wiem ze nie moge mu ufac w sprawach kontaktow z kobietami (musi sie wyszalec po poprzednim wziazku) i mam znikomą nadzieję że coś sie w nim ruszy i mozze bedziemy razem. co ten sen moze oznaczac jesli chodzi o relacje miedzy nim, a mna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 To zwykłe marzenie senne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siarowa Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 no to trudno heheheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts