justyna999777 Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Witam chciałam się zapytać o sen.. śniło mi się , że byłam w szkole i czego nie dotknełam to zaczeło się topić nawet na lekcjach wziełam długopis i nie mogłam nic napisał bo długopis się zaczynał topić.. Gdy już cała klasa wyszła pani mi kazała zostać i gadała ze mną cos tam czego nie pisze lub coś w tym stylu To ja jej pokazałam , że cała się pale wtedy cała się paliłam w klasie .. po jakimś czasie to znikało i gdy coś pomyślałam lub się denerwowałam w śnie dalej zaczynałam być cała czerwona i się palić.;/ na korytarzach moje koleżanki też chciałby mieć taką moc wiec jedna miała jakąś inna a druga też;/ to jakieś dziwny sen był;( Proszę o pomoc co to może znaczyć z góry wielkie dzęki,. Cytuj
carlotta Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 pirokineza sen daje ci do zrozumienia iż w przeszłości byłaś zbyt gniewna i nerwowa Cytuj
Sephira Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 A dlaczego w przeszłości??? Równie dobrze sen może wskazywać na obecne problemy radzenia sobie z gniewem i emocjami. Cytuj
Gość Boski Ramzes Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Zazdrość ewentualnie wylewanie emocji na innych Cytuj
Sephira Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Uch, Ach.... :3 Na prawdę jesteś Boski :tongue: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi