sylwiaka Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) małe pomieszczenie z kimś rozmawiam chyba jakaś stypa , obok mnie stoi duża brązowa trumna i zaczyna się otwierać nikt na to nie zwrócił uwagi tylko ja zerkałam co chwile , widziałam ze coraz bardziej puszczają śruby na których trzymało sie wieko ... troche sie bałam i myślałam ze to może być tylko moja zmarła siostra ale ona miała białą trumnę , wieko odpadło ktoś wyszedł chyba mężczyzna dużej postury był odwrócony tyłem nie widziałam twarzy i po chwili pojawił sie mój pies /choć w ogóle nie był do siebie podobny/ wyglądał jak by to właśnie on leżał w tej trumnie usiadł na przeciwko mnie i bardzo sie cieszył na mój widok ... troche to śmieszne ale samo znaczenie trumny we śnie mnie zastanawia i co oznacza ze nieboszczyk z niej wyszedł ? Edited April 26, 2011 by sylwiaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts