Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

Wczoraj próbowałam pomodlić się przed snem do mojego anioła, prosiłam by wnikną do mojego umysłu w czasie snu :spie_na:, żeby pokazał mi jaka jest najlepsza droga życia dla mnie itp. , poprosiłam na samym końcu czy mógłby mi wyjawić także we śnie swoje imię, i bym mogła je zapamiętać.

To było dziwne, kiedy się przebudzałam, czułam że już jestem w realnym świecie, ale jakby coś mnie wciągało ( dosłownie ) do stanu snu, byłam na takiej granicy to był jakiś moment, to naprawdę było coś dziwnego :bezradny:, niewiele pamiętam , ale mam w głowie imię Uriel...

Ale mam wątpliwości by było to imię mojego anioła stróża, ponieważ z tego co wiem jest to imię jednego z ważniejszych aniołów, Archanioła ... nie wiem dokładnie z resztą , więc nie wiem czy to możliwe by mój anioł także miał tak na imię ...

Czy to możliwe, czy po prostu sama w jakiś sposób wbiłam sobie to imię do głowy ...:_mysli:

Napisano

A moze chodzi o to,ze do Uriela powinnas zwrocic sie o pomoc

Napisano

czyli to jego powinnam poprosić o to by wnikął do moich snów i spróbował mi pokazać jak podjąć dobre decyzje w życiu ?

kurde, dla mnie ten dzisiejszy ranek był naprawdę dosyć dziwny, nie mam już pojęcia o co chodzi ...

Napisano

Nie musisz prosic Aniolow by przenikaly do Twoich snow, one zrobia to jesli uznaja,ze jest to konieczne.

Wystarczy,ze co rano zanim wstaniesz z lozka poprosisz Anioly o to by Ci pomagaly, by nad Toba czuwaly, by interweniowaly gdy popelniasz blad itp, one maja moc by postawic na Twojej drodze odpowiednich ludzi, zaprowadzic Cie w odpowiednie miejsca, podstawic Ci pod nos ksiazki, ktorych potrzebujesz etc. Nie obawiaj sie prosic o pomoc w kazdej sprawie, one po to sa by nam pomagac i zawsze chetnie to robia :) Pamietaj tez o tym by im dziekowac.

Przyszlo mi do glowy,ze imie Uriela moglas tez slyszec dlatego,ze on czuwa nad Toba. Poczytaj sobie o nim, moze to pomoze Ci zrozumiec czy jest to Aniol, ktorego teraz potrzebujesz, moze z jakiegos wzgledu jest on teraz przy Tobie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano
[...]

Przyszlo mi do glowy' date='ze imie Uriela moglas tez slyszec dlatego,ze on czuwa nad Toba. [/quote']

Zgadzam się z tym.

Napisano

Gdy ja pytałam mojego o imie to w głowie miałam odpowiedź 'Azrael' . I weź tu się człowieku zastanawiaj czy to umysł płata figla, czy boska istota zstąpiła akurat do nas;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

A może podświadomość szepcze imiona, które znacie - to, że jedne z ważniejszych to świaczyć może o.... braku zajomości pomnijeszych albo macie dużo szczęścia i archanioła na każdym kroku...

Może zabrzmi dzinie ale proponuję przeczytać "Kłamcę" - nie zarzucam nikomu kłamstwa - w książce jest ładnie wyjaśniona sprawa anioła stróża - ilość ich jest ograniczona, nie rozmnażają się, a ludzie dla odmiany mnożą... więc jeden anioł może mieć oko na całą rodzinę a nie na jedną osobę.... etc Fajna, relaksująca książka - polecam!

Napisano

Archanioly nie sa ograniczone czasem ani przestrzenia, moga czuwac nad niezliczona iloscia osob, dlatego tez moze sie wydawac, ze spotykamy Archanioly na kazdym kroku :)

Napisano

Widzisz - mnie zaskakuje tylko fakt, że każdy tu ze śmietanką rozmawia - nie zależnie od tego czy anioły czy demony czy żywioły etc

• Lubię to! 1