uncredible Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 śnił mi się pokój byłam w nim z bliskimi nagle z zewnątrz ktoś zaczął strzelać do nas zniszczył cały ten pokój wszystko było w ruinie widziałam rozbite szyby pył wszystko było doszczętnie zniszczone widziałam też niebo z którego spadały jakby małe bomby wiedziałam że to one zniszczyły nam pokój potem wyszłam na zewnątrz było tam pole lub jakaś działka na której stał mały krzak ten z kolei płonął raczej delikatnie się palił help!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Twoje poczucie bezpieczeństwa zostanie utracone przez Cibie. Widzę poprzez ten en nieprzyjemności, waśnie i kłótnie z najbliższym otoczeniem. Będziesz próbowała być obiektywna,ale nie wyjdzie Tobie to, ponieważ pod wpływem "strat" jakie doznałaś trudno Ci będzie opowiedzieć się jednoznacznie i zrozumieć sens tych kłótni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncredible Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 a co oznacza ten płomyk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Nie jestem pewna,ale to chyba obumarcie nadzieii, jakiegoś ważnego dla Ciebie projektu/pracy albo widmo obumarcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts