Druss Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Witam. Wczoraj mialem sen o tym ze bylem gdzies z kumplami i doszlo do jakiejs bijatyki i pod wplywem moich udezen (piescia, noga itp) przeciwnik wogule nic nieodczuwal tylko stal i czekal na jakis cios ktory go zaboli. za to z kolei ich uderzenia sa bardzo mocne i zawsze trafiaja. Taki sen ze niemoge zrobic krzywdy, pobic przeciwnika juz mialem nie raz. Ja jako sam cwicze w domu na silowni i po takim snie mam wrazenie ze moje treningi ida na marne ... co moze oznaczac taki sen ?? Dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reina Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nie chodzi o Twoją siłę fizyczną w realnym świecie. Przynajmniej nie do końca. Na poziomie relacji z ludźmi ogólnie sen może oznaczać poczucie bycia gorszym, osaczonym czy poniżanym, niemożność odgryzienia się innym i przeciwstawienia się. A jeśli mówimy o tym śnie w kontekście trenigów - chyba nie mierzysz sił na zamiary, oczekujesz nie wiadomo jakich rezultatów, chcesz być najlepszy i cały czas czujesz, że to za mało, że nadal nie wybijasz się niczym szczególnym wśród ludzi i na nich nie robisz wrażenia. Pamiętaj tylko, że to Twoje subiektywne wrażenia, tak naprawdę ludzie na pewno nie patrzą na Ciebie w ten sposób. Powinieneś tylko trochę wrzucić na luz i zmienić nastawienie do tych treningów ;P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts