Skocz do zawartości

Sen o żyletkach???!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc wszystkim! Mozecie mi poweidziec jak to mozliwe ze mi i mojej dziewczynie snilo sie w ta sama noc to samo? Tzn ze wlozylismy sobie do buzi zyletki i plulismy krwia i zyletkami...ogolnie to niby znaczenie tego snu jest takie ze sie poplaczemy ale wlasnie razem poplakalismy sie przedwczoraj wieczorem a w nocy mielismy ten sen :P wiec jak to mozliwe hę? :chytry_na:

Napisano

piciv, nie wiem z jakiego powodu się popłakaliście, ale wiem, że żyletki w ustach są przenośnią ostrych słów - jednym słowem kłótni.

To normalne, że sen stanowi odreagowanie wydarzeń które miały miejsce za dnia.

Pozdrawiam.

Napisano

no tam mala klotnia ale potem sie pogodzilismy i ten sen... :) wiec jak to mozliwe a nie spalismy razem w ten dzien i w ta sama noc ten sam sen??? przeznaczenie? :) jestesmy dla siebie stworzeni?? :P

Napisano

piciv, na pewno wykazujecie się podobną wrażliwością, w ten sam sposób postrzegacie i odczuwacie pewne rzeczy. Jeśli przyjrzysz się głębiej snom opisywanym na tym forum zauważysz, jak wiele osób śniąc dany symbol znajduje się w podobnej sytuacji.

Skoro więc oboje byliście uczestnikami tego samego wydarzenia, nic dziwnego że w ten sam sposób je odreagowaliście.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...