Obce Napisano 23 Grudnia 2011 Napisano 23 Grudnia 2011 Cześć. Śniło mi się, że jestem w mojej pracy w biurze. Normalnie jest tam wiele osób, ale w śnie była tam jedna osoba, która tam nie pracuje. Był to mąż "znajomej", której bardzo, bardzo nie lubię od wielu lat i ona mnie też. W tym śnie zasnęło mi się... Przebudzenie nastąpiło w jakimś aucie. W nosie i ustach miałem pełno kamieni, które zacząłem wyciągać i to bolało. Wiedziałem, że to ten mąż znajomej mi to zrobił. Potem weszła do auta pani, która pracuje w kiosku obok biura i powiedziała, że proszę mu wybaczyć, bo on ma czasem takie żarty. Co to może znaczyć? Dzięki z góry Cytuj
sikorka11 Napisano 23 Grudnia 2011 Napisano 23 Grudnia 2011 Witaj najwidoczniej ci ludzie cię nie lubią stąd ten sen. Nie mają wobec ciebie dobrych zamiarów i są ciekawi jak ci się wiedzie np. są zazdrośni. Ta kobieta miała ci przekazać to,że oni są niedojrzali i zanim wszystko zrozumieją minie sporo czasu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi