akje Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Od kilku tygodni śni mi się i całymi dniami myślę o moim niedoszłym mężu ,którego "odbiła" mi moja była przyjaciółka-mój wróg. Dziś miałam sen z udziałem ich obojga i nie tylko, byłam w dużym pięknym domu,który był mój, w nim była również ona; na początku leżałyśmy w jednym łóżku, na wprosy było okno z podłużnumi żaluzjami a za nim kolega, który pukał w nie a ja zasłaniałam twarz łyzeczkami , które trzymałam w ręku i udawałyśmy,że śpimy.Potem przyjechała moja niespełniona miłość ,a jej mąż, zachowywaliśmy się normalnie,to tak wyglądało,jakby oni byli moimi gośćmi, ale nie do końca, gdyż on był dla mnie i dla niej; podszedł do niej pocałował ją, potem mnie pocałował;były seledynowe drzwi bez klamki,które dzieliły pomieszczenia w których przebywaliśmy, ja je mocno pchnęłam i weszłam,tam były ich dzieci i oni w różnych pokojach, wyszła ona , ja spytałam ile lat ma najmłodsze dziecko, a ona podała mi wiek najstarszego dziecka, czyli okres od kiedy nie jestem z " nim", po czym podała mi rękę na zgodę, ubrana była w czerwony żakiet, a ja poczułam,że zgadza się, że to nie ona powinna być jego żoną,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
akje Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 Od kilku tygodni śni mi się i całymi dniami myślę o moim niedoszłym mężu ,którego "odbiła" mi moja była przyjaciółka-mój wróg. Dziś miałam sen z udziałem ich obojga i nie tylko, byłam w dużym pięknym domu,który był mój, w nim była również ona; na początku leżałyśmy w jednym łóżku, na wprosy było okno z podłużnumi żaluzjami a za nim kolega, który pukał w nie a ja zasłaniałam twarz łyzeczkami , które trzymałam w ręku i udawałyśmy,że śpimy.Potem przyjechała moja niespełniona miłość ,a jej mąż, zachowywaliśmy się normalnie,to tak wyglądało,jakby oni byli moimi gośćmi, ale nie do końca, gdyż on był dla mnie i dla niej; podszedł do niej pocałował ją, potem mnie pocałował;były seledynowe drzwi bez klamki,które dzieliły pomieszczenia w których przebywaliśmy, ja je mocno pchnęłam i weszłam,tam były ich dzieci i oni w różnych pokojach, wyszła ona , ja spytałam ile lat ma najmłodsze dziecko, a ona podała mi wiek najstarszego dziecka, czyli okres od kiedy nie jestem z " nim", po czym podała mi rękę na zgodę, ubrana była w czerwony żakiet, a ja poczułam,że zgadza się, że to nie ona powinna być jego żoną,,, BARDZO WAS PROSZĘ O INTERPRETACJĘ , Z GÓRY DZIĘKUJĘ :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 akje, ten sen obrazuje Twoje podejście do całej tej sytuacji z przeszłości. Fakt iż leżysz z tą kobietą na łóżku oznacza to, co już wiemy - problemy w sferze uczuciowej. Udajesz, że śpisz, czyli na jawie próbujesz udawać, że wszystko jest w porządku, jednak w rzeczywistości wciąż żyjesz przeszłością, nie potrafisz zapomnieć sytuacji przez którą do dziś czujesz się upokorzona. Kolega pukający w okno może tutaj oznaczać Twoje bliskie otoczenie, które pomimo Twojej gry pozorów, już dawno zorientowało się, w sytuacji, co może doprowadzić do powstawania fałszywych oskarżeń, plotek i pomówień na Twój temat. Idźmy dalej... zamknięte drzwi, w dodatku bez klamki, są tu symbolem czegoś, co dla Ciebie niedostępne - chodzi o ICH prywatność, do której Ty za wszelką cenę próbujesz się dostać, wtargnąć. Po Twoim śnie widać, że masz szczerą nadzieję, że ten związek nie jest udany (małżonkowie siedzą w różnych pokojach). Ostatnia scena snu jest chwilą Twojego triumfu o której bardzo marzysz. Jednym słowem, sen ten jest efektem Twoich intensywnych rozmyślań nad przeszłością, z którą wciąż nie jesteś pogodzona. Myślę, że powinnaś się zastanowić, czy warto rozpamiętywać coś, co nie budzi w Tobie pozytywnych odczuć, czy warto zatruwać się własnym jadem? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts