Jump to content

okturga

Recommended Posts

Jestem kogutem. Moja mama i moja dziewczyna to kurczaki. Jestem w domu. Mama z dziewczyną wracają skądś razem. Mam sprawę do matki, więc idę do niej, ale ona mówi mi, że jest dziewczyną, która upodobniła się do matki, matki mam szukać w ogrodzie. Po znalezieniu matki idę do pokoju, w którym spałem w młodości (a który do mnie nie należał). Dziewczyna już w swojej skórze leży na łóżku i czyta książki z domowej biblioteczki (jest polonistką z wykształcenia). Idziemy na spacer. Nie pamiętam szczegółów, coś znikało, coś innego pojawiało się. Dziewczyna cały czas się droczyła. Wypełniała mnie jakaś pewność, przeczucie zbliżającego się miłosnego spełnienia. Później pojawili się piraci. Zaczęli przypływać od strony morza w wymyślnych pojazdach. Przerażeni. Zaatakowałem, nurkowałem, fruwałem, niszczyłem piratów, ich pojazdy zamieniały się w drzazgi, a sami szli na dno. Przez cały sen latałem. W każdym śnie latam, odkąd pamiętam...

Jeśli ktoś doczytał do końca i przestał się śmiać to może da znać co te absurdalne wizje mogą znaczyć? ;)

• 2 weeks later...

To, że latasz jest oznaką tego, że lubisz bujać w obłokach, być może coś przekładasz, bo boisz się coś zrobic, ale całą sytuacje tworzysz w głowie i marzysz.....

Pokonywanie piratów oznacza pokoania jakieś problemów, trudności, blokad itd. To, że czytała książke oznacza, że rozwija się i poszkuje wiedzy, coś się pojawiło i znikało pokazuje zmiany na waszej drodze.

Co do tych kurczaków, pokazane są różnice pomiędzy płciami i to ty być może maz nimi pokierować, a one są do sibie podobne.