amaryli Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Witam, pomoz mi prosze zinterpretowac moj sen. Zazwyczaj nie mam problemow ze zrozumieniem moich snow ale ten odbiega od wszystkich innych. Bylam w pokoju, drzemalam na lozku, obudzilo mnie bzyczenie owadow, much roznego rodzaju. Najpierw pojawilo sie ich kilka a potem coraz wiecej. Byly na scianie w jednym miejscu i gromadzily sie w wieksze okragle skupisko wielkosci duzego talerza. Potem zobaczylam na podlodze robaki, roznego rodzaju robaki, bylo ich mnostwo ale tez gromadzily sie w okragle skupisko wielkosci duzego talerza, po chwili pojawily sie na moim lozku, popchnelam lozko do sciany tam gdzie byly muchy i mialam wrazenie ze za ta sciana jest trup, bo one sie tam pchaja. Potem czesc robakow zaczela wchodzic pod materac. Ja w tym czasie rozmawialam z moja mama i przygladalam sie temu wszystkiemu. Podnioslam jeden z robakow i to byl skorpion. Nie czulam zadnego obrzydzenia, strachu, tylko zainteresowanie, tak jakbym nie miala zadnych emocji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Witam wg mnie czytając Twój sen, w najblizszym czasie kłopot jakis u Ciebie. Cos z czym nie będziesz mogła sie uporać.Będziesz chciała ale nie będzie się to udawało.Nie pójdzie po Twojej mysli.Może powrócic dawna jakas sprawa albo sprawa o której chciałabyś jak najszybciej zapomnieć, nie będzie Ci na to pozwalała.Aktualnie nie masz dobrego rozeznania w obecnej sytuacji.Ktoś może robic Tobie bardzo poważne trudności i problemy z czymś.Celowo chcieć Tobie zaszkodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts