Kuroi Neko Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Co znaczą takie sny, jeżeli bliska mi osoba (chłopak, z którym możliwe że będę) śpi ze mną w łóżku i mnie tak czule przytuli i tak razem śpimy dalej? Sen tak realny i przyjemny, że po przebudzeniu czuję jakby on na prawdę był koło mnie Już nie raz coś takiego mi się śni. Może nie są to identyczne sny, ale akcja bardzo podobna. Inny sen to np ja śpię u niego i tym razem to ja go przytulam i tak śpimy, po prostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Witam.Interpretacja tego snu jest bardzo prosta.Ot pod postacia takiego snu ukazuja sie Twoje pragnienia,potrzeby i marzenia.Nie sadze,zeby to mialo jakies konkretne odniesienie do rzeczywistosci.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Neko Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 tak też myślałam, ale dzięki za upewnienie mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts